Oglasimk во други земји: Безплатни обяви Обяви бгAnunturi Gratuite

ДОМ И СЕМЕJСТВО

Сортирај по: Novo na listi | Niže cene prvo | Više cene prvo

Мебел за спална соба

Мебел за спална соба

25000.00 DEN - (СКОПJЕ) - 20/07/2014

Мебел за спална соба, користен само две недели, кревет со ортопедски душек, плакар и тепих лустер. Мебелот е ист како на сликата, а тепихот е крем со кафеаво.

Мебел за спална соба

Мебел за спална соба

25000.00 DEN - 071626978 (СКОПJЕ) - 20/07/2014

Мебел за спална соба, користен само две недели, кревет со ортопедски душек, плакар и тепих лустер. Мебелот е ист како на сликата, а тепихот е крем со кафеаво.

Se prodava zamrznuvac GORENJE,kapacitet 410 litri

6500.00 DEN - (Куманово) - 15/07/2014

Se prodava zamrznuvac Gorenje,kapacitet 410 litri,zacuvan,vo ispravna sostojba.Cena po dogovor

Se prodava zamrznuvac GORENJE,kapacitet 410 litri

6500.00 DEN - () - 15/07/2014

Se prodava zamrznuvac Gorenje,kapacitet 410 litri,zacuvan,vo ispravna sostojba.Cena po dogovor

Se prodava zamrznuvac GORENJE

По договор - () - 15/07/2014

Спална соба комплет - посебна нарачка од 50-тите години.

Спална соба комплет - посебна нарачка од 50-тите години.

По договор - 047/231-321 (Битола) - 10/07/2014

Се продава комплет намештај за спална соба: троклирен гардеробер, две наткасни тоалета и лежај. Намештајот е изработен од дрво, посебна нарачка од 50-тите години. Истиот е во добра состојба и од ретките примероци. Цена по договор. тел. 047/231-321 понеделник – петок, 17.00 – 19.00

prodavam hitno

15000.00 DEN - 077621713 (СКОПJЕ) - 07/07/2014

plakari za spalna soba-sostaveni od tri dela-ne koristeni voopsto

http://www.oglasimn.com websajt.org Малки Обяви
Kliknime