AKUMULATORI

Скопје | Објавено на 2017-11-13 23:02:18.
ID на оглас: 10 | Број на прегледи: 51

Состојба: Се продава
Тип: Бизнис

Авто Шоп за акомулатори. Се на едно место од познати светски брендови.
- Еко попуст, замена стар за нов со откуп на старриот акомулатор.
- Бесплатна проверка на возилото и монтажа на акомулаторот на лице место.
- Правиме достава на акомулатори со вклучена монтажа
- Гратис проверка на антифриз
Сите поволности ги добивате во АВТО ДЕЛОВИ ПОПЕ. Се наоѓаме на Ул. Бутелска Бр. 38 карши црквата Св. Јован населба: Бутел 1
контакт тел: 076/480-808

1.00


Оглас от Zoran

(Потпишан на: 2017-11-13 23:02:18)Неодамна гледани огласи

AKUMULATORI

Скопје

1.00€