Lektor (Лектор)

Скопје | Објавено на 2018-01-03 14:58:51.
ID на оглас: 44 | Број на прегледи: 38

Состојба: Нови
Тип: Бизнис
Веб-страница: www.lektormk.mk

Овластен лектор по македонски јазик со работно искуство и со печат за издавање потврда за лекториран текст, лекторира докторски дисертации, магистерски трудови, стручна литература... Цената е по договор, во зависност од обемот на материјалот и временскиот рок. Квалитетна лектура, поволна цена.dijana.ristova001@yahoo.com

1.00


Оглас от Дијана Ристова

(Потпишан на: 2018-01-03 14:58:50)Неодамна гледани огласи

Lektor (Лектор)

Скопје

1.00€