Продавам стан во Центар

Скопје | Објавено на 2017-11-24 09:31:10.
ID на оглас: 14 | Број на прегледи: 46

Тип: Приватен
Вид на имот: 2 соби
кв.м.: 57sq. m.
Вид на градба: Брик
Кат на имот: 2
Греење: Локално греење
Мебел: Празен

Продавам стан во Центар 57м2 комплетно реновиран и некористен досега, во Блокот МВР (Беко) Пасошко, 2/6 ката; лифт; парно; запад; балкони 2 заградени Цена: по договор
М. Хаџивасилев бр.1/5-4 Скопје

1.00


Оглас от Мишо

(Потпишан на: 2017-11-17 12:13:14)Неодамна гледани огласи