Stan sproti City Mall

Карпош | Објавено на 2018-01-06 06:45:07.
ID на оглас: 46 | Број на прегледи: 31

Состојба: Се продава
Тип: Приватен
Вид на имот: 3 соби
кв.м.: 72sq. m.
Година на изградба: 1973
Вид на градба: Друго
Кат на имот: 9
Греење: Друго

Се продава стан на 9/10 кат спроти Сити мол. Делумно реновиран, со два балкона,два лифта,голем паркинг... Одлична инфра структура...

60 000.00


Оглас от Goran

(Потпишан на: 2018-01-06 06:45:07)
Неодамна гледани огласи

Stan sproti City Mall

Карпош

60 000.00€